Olen Mikko Seppälä, 35-vuotias jyväskyläläinen. Työskentelen kauppakeskusjohtajana Kauppakeskus Sepässä. Työn ohella toimin Suomen Kauppakeskusyhdistyksen hallituksen varajäsenenä. Asun vaimon ja neljän lapseni kanssa Jyväskylän Palokassa. Palokan lähimaastot ja Palokkajärven ympäristö ovat minulle tuttuja lenkkimaastoja. Liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni, sillä saan niiden avulla vastapainoa työlle. Käyn ympäri vuoden treenaamassa kuntosalilla, lenkkeilen ja pelaan salibandya 3. divisioonassa. Olenkin erittäin yhteisöllinen ja avoin persoona. Muita harrastuksiani ovat hiihto, ruuanlaitto ja perheen kanssa ulkoilu. Vuosien aikana on tullut tutuksi niin Jyväskylän kuin lähialueiden luontopolut ja kansallispuistot.

Luottamustoimet:

Jyväskylän kaupunginvaltuuston varavaltuutettu

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen 2. varapuheenjohtaja

Sairaala Novan säätiön hallituksen puheenjohtaja

Kylän Kattauksen johtokunnan jäsen

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin museotoimikunnan jäsen

Suomen kauppakeskusyhdistyksen hallituksen varajäsen

Keski-Suomen Osuuspankin edustajiston jäsen

Keski-Suomen hyvinvointialueen varavaltuutettu

Sakupe Oy hallituksen jäsen

MIKKO SEPPÄLÄ

Perhe, koulutus, työ ja hyvinvointi ovat minulle sydämen asioita.

Ilman hyvinvoivia perheitäja asukkaita, eivät kunnat ja kaupungit voi hyvin. Perhe tarkoittaa niin yhden hengen kuin monen hengen perheitä. Uskon, että jyväskyläläisten hyvinvointia on mahdollista parantaa aluehallintouudistuksen myötä, kun perus- ja erikoissairaanhoidon välisestä mahdollisesta kuilusta päästään eroon. Perheiden hyvinvointi on tärkeää elinvoimaisessa maakunnassa. Itselläni on kokemusta perhe-elämästä ja sen vaatimuksista perheenisänä. Olen myös perhekeskusverkoston toiminnassa mukana työni kautta.

Merkityksellisiä arvoja ovat avoimuus, yrittäminen ja yhteen hiileen puhaltaminen.

Olen ollut työelämässä opintojen ohessa jo 16-vuotiaasta asti. Aloitin myyjänä pienessä kaupassa. Pikkuhiljaa kohosin näyttöjeni ja ahkeruuteni ansiosta askel askeleelta haastavimpiin tehtäviin. Opiskeluaikoina tein koko ajan myös töitä, mikä mahdollisti myös perheen perustamisen jo nuorena aikuisena. Ennen siirtymistäni kauppakeskusmaailmaan toimin perheyritys Minimanin Jyväskylän yksikön minimanijohtajana. Minulla onkin ollut läpi elämäni ilo tutustua monenlaisiin ihmisiin. Vartuin Pylkönmäellä, pienessä maaseutukunnassa. Sieltä sain opikseni avoimuuden, yrittämisen ja yhteen hiileen puhaltamisen.